Prună, protejată de Cioloș: Nu am schimbat-o pentru că își face foarte bine treaba și o susțin

06 Iul 2016 | scris de Cristi Ionescu
Prună, protejată de Cioloș: Nu am schimbat-o pentru că își face foarte bine treaba și o susțin

 "Doamna Raluca Prună... nu mi-am pus niciodată problema unei remanieri. Este o poziție complicată, mai ales la noi în România, unde avem atâtea păreri legate despre modul în care Justiția trebuie sau nu să își facă treaba. Dânsa are acolo niște responsabilități să asigure respectarea legii, să asigure existența unei legislații bune și consistente. Din punctul meu de vedere, dânsa își face foarte bine treaba și o susțin", a declarat Cioloș.

Cioloș a adăugat că nu a negociat schimbările celor patru miniștri și că i-a anunțat pe liderii celor două mari partide de intenția sa cu puțin timp înainte de a face anunțul.

"Eu m-am consultat, într-adevăr, cu liderii celor două mari partide — și cu liderul PSD și cu liderii PNL. Nu m-am consultat legat de aceste numiri, ci i-am informat. Am vrut să afle de la mine și nu din presă de aceste numiri și cu câteva minute înainte de a anunța și de a face acea declarație am avut aceste discuții telefonice în care i-am informat despre deciziile pe care le-am luat. Eu deciziile le iau în funcție de performanța miniștrilor, pe care eu o măsor în funcție de obiectivele pe care le fixez", a spus premierul.

Alte stiri din Politic

Ultima oră