ZOB, vedeta festivalului Out of Office !

05 Mai 2023 | scris de Alex Revenco
ZOB, vedeta festivalului Out of Office !

Club Antreprenor, revistă de educație, cultură și acțiune antreprenorială organizează sâmbătă, 06 mai 2023, în aer liber, la Arenele Romane – Parcul Carol din București- ediția a II-a Out of Office Fest by clubantreprenor.ro. Organizatorii propun iubitorilor de muzică rock cinci formații vibrante, cu  priză la public: Alternosfera, Trooper, OCS, ZOB și Stema.

Alternosfera este o formație de rock alternativ fondată la 13 decembrie 1998 în Chișinău. Componența trupei în prezent este următoarea: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoară – chitară, clape, Sergiu Aladin – chitară, Dumitru Costin – bass și Nickel Russu – tobe. Alternosfera practică un metal alternativ melodic, cu clapa care “duce” toată melodia.

Trooper este o formație românească de muzică heavy metal, originară din Târgoviște. Numele trupei a fost preluat din titlul piesei The Trooper a formației Iron Maiden. Formația a fost înființată pe 25 octombrie 1995 de frații Alin și Aurelian Dincă.
Omul cu Șobolani (pe scurt OCS) este o formație de rock alternativ românească, ce a ost fondată în anul 1997. În prezent, formația este compusă din Dan Amariei (voce), Nicolae „Nucu” Aramă (chitară), Radu Andrei Szucs (chitară bas) și Mihnea Dobrotă (tobe).

Fondată în 1993, ZOB este una din primele formații punk-rock din România care s-a bucurat de-a lungul timpului de un real succes pe scenele din România și din străinătate. Componența actuală a formației este: Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce) și Doru.

Stema este singura trupă din România care a dezvoltat stilul Surf împletit cu muzică lăutărească veche, rezultatul fiind o combinație nouă în care sonoritățile din filmele spaghetti western se împletesc cu întâmplări și personaje din mahalalele Bucureștiului, un carambol caleidoscopic desprins parcă din filmele lui Tarantino. Trupa Stema este formată din: Silviu Sanda) – voce, bass, chitară; Sorin – clape, chitară, bass; Angus – chitară şi Bogdan Valentin – tobe.

Reguli de acces:
Intrarea la eveniment se face începând cu ora 16,30. Accesul în perimetrul festivalului este permis pe bază de bilet valid. Toate biletele sunt cu loc în picioare.

Program:
16,30 – acces public
17,00-17,40 – Stema
17,50-18,45 – ZOB
18,55-19,55 – OCS
20,10-21,10 – Trooper
21,30-23,00 – Alternosfera

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră