Turneul lui Ovidiu Lipan Țăndărică cu un nou proiect, în stil balcanic

16 Dec 2015 | scris de Alex Revenco
Turneul lui Ovidiu Lipan Țăndărică cu un nou proiect, în stil balcanic

Ovidiu Lipan Țăndărică lansează în această iarnă un nou proiect muzical în stil balcanic alături de bunii săi prieteni, Rona Hartner, Stelu Enache, Constică Panțîru & Fanfara 10 Prăjini și Grupul Balcano. Conceptul de “explozie balcanică” a fost produs în urmă cu patru ani pe scena mare a Sălii Palatului din București. De atunci, proiectul a participat la numeroase evenimente naționale și internaționale. Este un concept care s-a șlefuit de-a lungul timpului sub conducerea neobosită a lui Ovidiu și s-a îmbogățit continuu prin colaborări cu numeroși artiști talentați.

Repertoriul proiectului muzical Ovidiu Lipan Țăndărică & Rona Hartner, la care Stelu Enache este adesea invitat special, variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică: Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta și melodii armenești compuse în coproducție: Natalis, Trandafirlu, Bachița, până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: Sârba lui Jenică, Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia.

Anul acesta, proiectul este relansat printr-o serie de spectacole în țară: Bacău, 18 decembrie, ora 22:00, Berăria Valhalla, Constanţa, 19 decembrie, ora 21:30, Club Phoenix, Craiova, 21 decembrie 2015, ora 20:00, Casa de Cultură a Studenților, Râmnicu Vâlcea, 22 decembrie, ora 19:30, Casa de Cultură a Sindicatelor . Biletele au preţuri cuprinse între 60 şi 80 de lei.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră