Premieră la Posada Rock 2017: Gus G. & Firewind !

26 Iun 2017 | scris de Alex Revenco
Premieră la Posada Rock 2017: Gus G. & Firewind ! Galerie foto (2)

Fostul chitarist al lui Ozzy Osbourne (în ultimii opt ani) a demarat mai multe proiecte, unul solo acustic, altul împreună cu Steve Stevens and band şi, cel mai important, revenirea la grupul său, Firewind.

Gus G. & Firewind, în premieră în România, completează impresionanta listă a headlinerilor de la festivalul Posada Rock 2017. În acest an, Gus G. s-a întors la Firewind, formaţia pe care a înfiinţat-o acum aproape două decenii şi pe care a transformat-o într-unul dintre cele mai solide produse de export ale industriei muzicale greceşti. Cu un heavy metal epic şi melodios, cântat în forţă şi pigmentat de solourile virtuoase ale lui Gus G., Firewind a depăşit graniţele continentului european, urcând pe scene din întreaga lume.

 Pe 3 septembrie, la Câmpulung Muscel, pe scena Posada Rock 2017, Firewind promovează cel mai recent produs discografic, „Immortals”, primul album conceptual al grupului,  concentrat pe istoria Greciei antice, mai precis pe bătăliile de la Termopile şi Salamis.  Din punct de vedere muzical, formaţia a profitat la maximum de cei patru ani scurşi de la precedentul album: „Piesele au fost scrise într-un ritm mult mai domol de data aceasta, aşa că am avut destul timp să compunem şi apoi să ne concentrăm pe a păstra doar ideile care erau cu adevărat solide”, spune Gus G. La asta se adaugă şi suflul proaspăt adus de noul solist Henning Basse, a cărui voce influenţată de rockul clasic, se potriveşte perfect cu spiritul Firewind.

 După Dirkschneider, Evergrey, Soen şi Firewind vom afla , în curând, şi grupurile româneşti care vor cânta în recital. Festivalul Posada Rock 2017 este organizat de Asociaţia Rock Culture în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpulung, este proiect prioritar al Ministerului Culturii şi se va desfăşura în perioada 1-3 septembrie pe Stadionul Municipal din Câmpulung Muscel.

Pe lângă recitalurile cu formații importante din țară și străinătate, festivalul își păstrează statutul de cel mai vechi și important festival concurs din țară, rampă de lansare pentru trupele tinere. Structura orientativă a zilelor de festival va fi următoarea: 1 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital, 2 septembrie: 5 formații în concurs și 3 formații în recital, 3 septembrie: 4 formații în gala laureaților și 3 formații în recital

 Biletele şi abonamentele au următoarele preţuri: presale 1 (până la 15 iulie): 20 lei / zi sau 50 lei abonamentul pe 3 zile, presale 2 (15 iulie - 31 august): 30 lei / zi sau 70 lei abonamentul pe 3 zile, la intrare (1 - 3 septembrie): 40 lei / zi sau 100 lei abonamentul pe 3 zile. Acestea pot fi procurate direct de pe site-ul festivalului: www.posadarock.com , de pe www.iabilet.ro şi din reţeaua magazinelor partenere.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Muzica

Ultima oră