Pe 7 mai, Celelalte Cuvinte aduce Armaghedonul in B52

24 Apr 2015
Pe 7 mai, Celelalte Cuvinte aduce Armaghedonul in B52
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte ce va avea loc pe 7 mai, la clubul B52 pot fi cumpărate și online, exclusiv de la www.IaBilet.ro
Biletele se găsesc și în rețeaua fizică IaBilet.ro (Magaznul Muzica, Magazinele IQBox și Uman, Agențiile Perfect Tour, dar și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image). Online plata se poate face prin card, Paypal, factura Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în țaraă sau prin OP.

În plus, trupa a pregătit o surpriză fanilor: pe lângă ediția remasterizată a CD-ului Armaghedon, la concert se vor putea cumpăra un număr limitat de tricouri, ediție de colecție, dedicate albumului Armaghedon. Evenimentul din 7 mai va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi unul "sângeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon, plus multe dintre cele mai hard piese ale trupei. Concertul va începe la ora 21, prețul unui bilet fiind de 30 de lei. Invitați speciali vor fi cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucureșteană, care va urca pe scenă înainte de Celelalte Cuvinte.

După concert urmează after party: Tărăboi De Joi @ B52, cu intrarea liberă.
Concertul, produs și organizat de Dark Side Booking Academy în parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights JOI @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea ediție.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră