Omul Cu Șobolani a lansat Fabrica De Păpuși

18 Oct 2019 | scris de Alex Revenco
Omul Cu Șobolani a lansat Fabrica De Păpuși Galerie foto (2)

Este al 8-lea album de studio OCS ce marchează 22 de ani de activitate în zona rockului alternativ.

 Grupul Omul cu Șobolani (botezat de public OCS ) s-a înființat în 1997, la Constanța, după care s-a mutat la București, unde a debutat concertistic în 1998 și a înregistrat primul album, Razna, un an mai târziu. De la început Omul cu Șobolani s-a remarcat ca un grup preocupat atât de muzica nonconformistă cât și de componentele vizuale și, mai ales, de versuri ancorate în realitatea inconfortabilă, de zi cu zi.

Noul album conține 11 piese (plus a 12-a instrumentală) ce prezintă neliniștea sufletească a muzicienilor conectată la existența incertă, trăită de noi toți.

Din noul album, OCS a lansat deja șase single-uri, Căprioara Acerbă, Oglinzi, Binili Învinge, Vorbești În Somn, Iepurele Ateu și Proasta Ţestoasă și piesa titlu, Fabrica de Păpuși.

Vezi mai jos două videoclipuri

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=hD6GerGX0Bw

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=TbK5I52FmRM

După conferința de presă de la Cărturești urmează, diseară, concertul de lansare din București, ora 19.00, primul eveniment dintr-un turneu de promovare ce va ajunge în orașele mari ale României: Constanta, Craiova, Timisoara, Brasov, Cluj, Iasi, Bacau.

Biletele la concert sunt 60 de lei, disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua magazilor partenere.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră