O cântăreaţă franceză s-ar fi electrocutat. A căzut şi a murit pe scenă (VIDEO)

20 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
O cântăreaţă franceză s-ar fi electrocutat. A căzut şi a murit pe scenă (VIDEO)

Cântăreaţa franceză Barbara Weldens a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă, în mijlocul unui concert. Cauza morţii este necunoscută deocamdată, dar presa locală susţine că s-ar fi electrocutat, relatează independent.co.uk

Weldens, în vârstă de 35 de ani, se afla pe scena unei biserici din sătucul Goudron, în regiunea Lot din sud-vestul Franţei, când ar fi suferit un stop cardiac.

Poliţia investighează cauzele morţii artistei. Un purtător de cuvânt a declarat pentru  L'Europe1 că vor vedea în următoarele săptămâni dacă este necesară o posibilă reexaminare şi că vor lua în considerare o defecţiune electrică drept posibilă cauză a decesului.

Recitalul lui Weldens a avut loc în cadrul Léo Ferré festival. Primul ei album a fost lansat la începutul acestui an, iar recent a câştigat un premiu pentru tinere talente.

În 2016, ea a câştigat locul 1 la concursul de tinere talente Jacques Brel. Albumul său de debut "Le Grand H de l'Homme" a fost lansat la 3 februarie anul acesta şi a avut recenzii pozitive.

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră