Mâine, Remember Vali Sterian (21 septembrie 1952-16 septembrie 2000) - Ediţia a XVIII-a

20 Sep 2020 | scris de Alex Revenco
Mâine, Remember Vali Sterian (21 septembrie 1952-16 septembrie 2000) - Ediţia a XVIII-a

Invitaţia de a participa la acest eveniment (organizat de Quantic și Eugen Avram) este adresată TUTUROR artiştilor (în special celor din zona folk-rock) care l-au cunoscut şi/sau pentru care Vali Sterian a însemnat ceva, din ţară sau din afara ţării. Pentru iubitorii muzicii folk, fani/admiratori ai lui Vali Sterian fiecare micro-recital va include o scurtă referire la Vali Sterian (cântec, istorioară etc.), iar în rest piese din repertoriul propriu al artistului participant; când nu se cântă pe scenă, ambiental se vor auzi doar piese înregistrate, compuse şi interpretate de Vali Sterian (cu mici excepţii bine motivate).

Ediţia a XVIII-a, din 2020, va fi tot ÎN AER LIBER, şi va începe la ora 17:00. Spre deosebire de edițiile anterioare, vor exista nişte LIMITĂRI ale accesului publicului, ca urmare a măsurilor de prevenire a pandemiei, precum purtarea obligatorie a măştii când nu se stă la masă; număr limitat de spectatori etc. Spectacolul se va încheia la ora 22:00. NU există conotaţii financiare: NU există onorarii pentru artişti, iar intrarea publicului este LIBERĂ- în limita locurilor disponibile.

Confirmări de participare: Adelina Iancu – Chucky, Kethy Hardton, Cristi Luca & Co, Barock, Omul din Sarmisegetuza, Baba Novak & Roxana Zanga, Dorin Andone & Teo Boar, Zoltan Octavian Butuc, Mugur Prundea, Anamaria Dumitru, Dana Florian, Maria Gheorghiu, Zoia Alecu, Dan Mănciulea, Andrei Păunescu, Cristi Dumitrașcu, Ovidiu Mihăilescu, Tatiana și Marius Ojog, Nicu Zota, Eugen Avram.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră