Madonna spune ca e gay într-un video pe TikTok

10 Oct 2022
Madonna spune ca e gay într-un video pe TikTok

Madonna pare să se fi declarat gay... să o credem? se întreaba siteul TMZ

Madonna a publicat duminică un video pe TikTok care a făcut lumea să-și puna întrebări... videoclipul o arată aruncând niște chiloți într-un coș de gunoi cu legenda „Dacă nu nimeresc, sunt gay!” Ea nu nimerește coșul de gunoi... iar aparatul de filmat se întoarce la Madonna, care ridică din umeri și se îndepărtează.

Se pare că ea s-ar putea declara ca lesbiană -- sau cel puțin, bisexuală-- dar este greu de spus cu siguranță.

Madonna a semnalat că s-ar putea să-i placă femeile... nu doar prin comentarii publice, ci și cu acțiunile ei. Ea s-a sarutat public cu câteva doamne notabile de-a lungul carierei sale -- inclusiv Nicki Minaj , dar mai memorabil ... Britney Spears și Christina Aguilera .

A fost un moment culminant în timpul VMA-urilor din 2003 ... când ea le-a sărutat ​​pe Britney și Christina pe scenă -- fapt despre care a explicat mai târziu că a însemnat înmânarea torței de Regină Pop. Madonna a sărutat-o ​​din nou pe Britney anul acesta în timpul nunții sale.

Desigur, Madonna a avut relații doar cu bărbați... din câte se știe.

Ea a avut legaturi romantice cu o mulțime de celebrități de-a lungul anilor - inclusiv Dennis Rodman, Tupac, Michael Jackson, Vanilla Ice și alții.

De asemenea, a fost căsătorită cu Sean Penn, plus Guy Ritchie ... cu care a avut un copil. A avut copii și cu alți bărbați nu atât de faimoși... și a adoptat copii pe parcurs.

În ultimul timp, se întâlnește cu bărbați mai tineri... dar nu a fost văzută niciodată confirmând o relație cu o femeie. Totuși, totul s-ar putea schimba acum.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră