Grupul Altar prezintă noul videoclip !

27 Ian 2023
Grupul Altar prezintă noul videoclip !

Astăzi, formația ALTAR a lansat videoclipul “The Game”, ce poate fi urmărit aici- https://www.youtube.com/watch?v=7_p1Kny0X0g. Videoclipul a fost realizat cu sprijinul Muzeului Steampunk Transylvania, acesta fiind o ficțiune de scurt metraj, în care personajul principal, Alice, interpretat magistral de actrița Diana Ioana Licu [ Teatrul National Cluj ], vizitează muzeul unde are parte de o experiență ireala. Printre altele, Alice îl întâlnește pe Dracula, sosit din trecut prin intermediul mașinii timpului aflata în muzeu și devine prizoniera acestuia. În cele din urma, ea reușește sa se elibereze și pleacă înapoi în timp. Sfârșitul videoclipului poate da de înțeles însă ca toată povestea a fost doar  fantezia unui rockstar. Celelalte personaje din videoclip sunt interpretate de către membri formației ALTAR. Piesa “The Game”, alături de ale 15 piese ale unor cunoscute trupe românești,  face parte de pe compilația “Musink for Humanity”, un CD editat în scopuri umanitare.

Înfiinţată in 1991 la Cluj, formaţia ALTAR s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România. Încă  de la inceput, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social,fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock autohtone de dupa anii '90.

Alături de Celelalte Cuvinte, Cargo, Iris, Compact sau Holograf, ALTAR este una dintre puținele formații  cu o activitate susținută de peste 30 de ani în prima linie a rockului românesc. 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră