Film in aer liber, Woodstock la Arena Tei !

04 Iul 2020 | scris de Alex Revenco
Film in aer liber, Woodstock la Arena Tei ! Galerie foto (2)

Planurile organizatorilor de evenimente au avut mult de suferit din cauza pandemiei de Covid-19, dar unii dintre aceștia au reușit, prin platforma SUMMER IN THE CITY, să își materializeze proiectele într-un spațiu care permite adunarea unui număr relativ mare de oameni, fără a încălca restricțiile impuse. Este vorba despre Arena Tei, un loc „perfect pentru evenimente în aer liber, în care putem acomoda 500 de persoane pe scaune”, după cum a declarat Gabriel Constantinescu, manager general al Publicis Events.

Sâmbătă, 4 iulie, de Ziua Americii, de la ora 20.00, la Arena Tei are loc concertul live al trupei Dream On, ce va familiariza spectatorii cu documentarul despre festivalul Woodstock, care va fi proiectat imediat după încheierea lui și care va fi prezentat în direct de Irina Margareta Nistor.

Spațiul în care se vor desfășura evenimentele „este adaptat tuturor normelor de siguranță și de distanțare socială” și este pus la dispoziția publicului de către Publicis Events. Participanții vor avea acces la o zonă cu mâncăruri și băuturi, cu meniuri gourmet.

Arena Tei (foto2) este situată în cadrul bazei Romsilva – str. Petricani 9A, iar biletele pentru SUMMER IN THE CITY sunt disponibile în format electronic pe platformele www.iabilet.ro  şi, internaţional, pe www.kooltix.com. Cei care doresc să le achiziționeze în format fizic le pot găsi „în magazinele Flanco, Diverta, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag şi pe terminalele Selfpay”. Pentru plățile online pot fi folosite: „cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura Vodafone sau Orange sau, ramburs, prin Fan Courier oriunde în ţară”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră