Elton John spune că părăsește Twitter: „mă întristează să văd cum dezinformarea este acum folosită pentru a împărți lumea”

10 Dec 2022
Elton John spune că părăsește Twitter: „mă întristează să văd cum dezinformarea este acum folosită pentru a împărți lumea”

Elton John a declarat vineri că renunță la Twitter citând o „schimbare de politică” despre care a spus că va „permite dezinformării să înflorească necontrolată”. Musk i-a răspuns, întrebând dacă există „o informație greșită” de care este îngrijorat, scrie BussinesInsider

Elton John a scris vineri pe Twitter că părăsește platforma din cauza dezinformării și a unei „schimbari de politică” nespecificate.

Toată viața am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună”, a spus John. „Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este acum folosită pentru a împărți lumea.

Am decis să nu mai folosesc Twitter, având în vedere modificarea recentă a politicii care va permite dezinformarea să înflorească necontrolată” a adăugat el

Insider a contactat reprezentanții lui John pentru lămuriri cu privire la schimbarea politicii la care se referea, dar nu a primit răspuns.

Musk i-a răspuns lui John vineri, spunând „Îmi place muzica ta. Sper că te vei întoarce”. Musk a întrebat apoi dacă există „în special vreo dezinformare” de care John este îngrijorat.

Unele dintre schimbările lui Musk au fost întâmpinate cu reacții din partea criticilor care spun că ar duce la o creștere a dezinformarii.

Mai multe celebrități au părăsit Twitter din cauza schimbărilor lui Musk, inclusiv muzicianul Sara Bareilles și producătorul TV Shonda Rhimes, niciunul dintre ei nu a mai postat pe Twitter în peste o lună.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră