După 34 de ani, Abba, din nou împreună

07 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
După 34 de ani, Abba, din nou împreună

Duminică seara, cei patru componenţi ai grupului suedez Abba, au cântat în cadrul unui eveniment privat, pentru prima oară după mai bine de treizeci de ani.

Abba a cântat “Me and I”
În sala de festivităţi a hotelului Berns din Stockholm, cei de la Abba au sărbătorit 50 de ani de la prima întâlnire a celor doi compozitori, Bjorn Ulvaeus şi Benny Andersson, care au fost la baza celui mai de succes grup pop din toate timpurile. Spre sfârşitul serii, cele două prezenţe feminine Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad au cântat hitul “Me and I” din 1980.

Au refuzat un miliard de dolari
Spre deliciul celor prezenţi, prieteni şi celebrităţi autohtone, Ulvaeus şi Andersson au urcat şi ei pe scenă, cântând împreună cu colegele lor, pentru prima oară după 1982, anul când s-au despărţit în plină glorie. Grupul Abba a refuzat constant să se reformeze, în ciuda unor propuneri extrem de tentante. Cea mai recentă a fost în urmă cu câţiva ani, după succesul musicalului “Mamma Mia!”, când groupului Abba i s-au oferit 1 miliard de dolari pentru un turneu de come back.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră