Serviciile online Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play, Tidal, Amazon Prime Music, Microsoft Groove, Napster şi Slacker Radio- care permit ascultarea muzicii atât de pe internet, cât şi de pe calculatorul sau telefonul propriu – au, disponibil la streaming, întregul catalog Beatles.
Chris Cooke, cofondatorul site-ului de ştiri muzicale CMU a spus: ” În lumea digitală, Beatles au venit tot timpul la sfârşitul petrecerii , au intrat la iTunes în 2010, la cinci ani după inaugurarea iTunes Music Store. La fel şi acum, Spotify a intrat pe piaţă în 2008 iar Beatles a cuplat la streaming în 2015. Cred că au realizat şi ei că streaming-ul este o foarte serioasă şi importantă parte a industriei muzicale”. Înţelegerea cu cele nouă servicii de streaming prevede drepturile pentru 224 de cântece de pe cele treisprezece albume originale apărute în Marea Britanie plus câteva discuri gen Best of.
Părerile însă rămân împărţite, Neil Young, Steven Wilson, Roger Waters şi Tom DeLonge şi-au exprimat dezacordul faţă de aceste servicii, pe motiv că artiştii câştigă mult prea puţin de pe urma streaming-ului. În martie a.c. solistul Judas Priest, Rob Halford, a declarat că “bunul simţ şi dreptatea ar trebui să predomine în relaţia artişti- serviciile de streaming din industria muzicală”.