“Cu masca pe față și muzica în suflet”, mâine, în București !

04 Dec 2020 | scris de Alex Revenco
 “Cu masca pe față și muzica în suflet”, mâine, în București !

Vă este dor sa auziți rasunând muzică în oraș, lângă voi, pe stradă? După un an dificil, vrem să vă oferim câteva momente de bucurie, de liniște sufletească, printr-un proiect muzical, sâmbătă, 5 decembrie, cu puțin timp înainte de sosirea lui Moș Nicolae. Demersul vrea să ajute la creșterea “ratei zâmbetelor”, în intervalul 12:00-15:00.

Echipa jumptosmart.ro si SMARTiCITY a creionat proiectul "Mask on your face; Music in your soul”, prin care dorim să oferim câteva momente frumoase, care să vă introducă în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Proiectul se concretizează în mai multe locații din oraș, unde artiști cunoscuți vor aduce muzica din mai toate genurile muzicale: de la operă, jazz, muzică clasică, până la rock, mainstream și radio-friendly, astfel încât să ne amintim că situația legată de coronavirus nu trebuie să ne copleșească.

Ni s-au alăturat atât artiști cunoscuți și apreciați, precum și tineri artiști, aflați la început de drum:

Alexandru Burcă, pianist la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian“, Adrian Naidin – muzician, violoncelist, tenor, compozitor, sopranele Tina Munteanu, Diana Tudor, Georgiana Dumitru, Mădălina Petre, tenorii Filip Panait si Daniel Găina, bass-bariton-ul Florin Mircea Ganea, de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, violoncelistul Vlad Matei, violonceliștii Ana Geabou si Tudor Matei- Liceul de muzică George Enescu, Daria Batschi- harpa, eleva Liceul George Enescu, dar si mulți alții.

De asemenea, vor fi alături de noi membri ai #hugtheartists, o inițiativă care dorește să adune toți muzicienii liber-profesioniști în aceeași voce pentru a “cânta aceeași melodie”: Tibi Băncilă, Ciprian Teodorescu, Ioana Siia, Alina Dincă, Tobi Ibitoye, Ioana și Florin Siia, Tavi Clonda, Bogdan Medvedi, Omar Secada Dihigo, Kiba Dachi, Alberto Măntoiu, Adrian Tetrade. Lista este deschisă pentru colegii care doresc să ni se alăture.

Vă invităm, începând cu ora 12:00, pe pagina de Facebook JUMP TO SMART,

https://www.facebook.com/events/3666762290025718

 pentru a urmări transmisia LIVE din toate locațiile din oraș.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră