„Céline Dion va ajunge în Europa la sfârșitul lunii mai pentru turneu” spune anturajul vedetei

07 Feb 2022
„Céline Dion va ajunge în Europa la sfârșitul lunii mai pentru turneu” spune anturajul vedetei

După mai multe anulări și fotografii tulburătoare apărute în presă, apropiații cântăreței din Quebec vor să liniștească fanii cu privire la starea ei de sănătate și la concertele ei de primăvară în Europa.

 

În ciuda unei stări de sănătate încă fragile, Celine Dion ar trebui să revină pe scenă în câteva luni. După cum a relatat Le Parisien duminică, 6 februarie, vedeta din Quebec a plănuit să-și înceapă turneul european pe 25 mai la Birmingham, înainte de a trece prin Paris, unde ar fi trebuit să cânte deja de mai multe ori în ultimii ani. 

La mijlocul lunii ianuarie, cântăreața în vârstă de 53 de ani anunțase anularea turneului său nord-american, care urma să se reia la începutul lunii martie. Anterior, ea fusese deja forțată să renunțe la spectacole în Las Vegas între noiembrie 2021 și februarie 2022.

Întoarcerea ei este așteptată cu nerăbdare. În decurs de câteva luni, și în timp ce speculațiile s-au răspândit, fanii lui Celine Dion s-au îngrijorat adesea de sănătatea cântăreței canadiane. Dacă apropiații ei au fost mai întâi discreți pe această temă, au decis în cele din urmă să vorbească cu presa din Paris duminică, 6 februarie:

„Nu suferă de cancer sau de boala Alzheimer, după cum am citit. Céline are o problemă digestivă iar asta duce la spasme musculare dar și la scădere în greutate”, a mărturisit o sursă apropiată, pentru a explica ultimele cadre cu vedeta părând obosită și slabită.

„Această boală nu este gravă, nu necesită operație dar necesită un tratament medical îndelungat și o dietă strictă”. Anturajul său a vrut să-și liniștească publicul și cu privire la turneul său european programat pentru primăvară.

Dacă și-a anulat spectacolul în reședința din Las Vegas, precum și ultima parte a turneului din America de Nord, Celine Dion nu intenționează să renunțe la concertele planificate în Europa.

„Este oficial că va cânta din nou, sunt sigur de asta”, spune un alt prieten apropiat. „Céline va ajunge la Paris la sfârșitul lunii mai pentru a se stabili acolo în timpul concertelor sale în Europa”, adaugă el. — Așteaptă de doi ani. 

Același anturaj dezminte și zvonurile de depresie, sau de supărări recurente legate de viața ei personală: „Desigur că îi este dor de René și se gândește la el în fiecare zi, dar este departe de a avea gânduri negre și este foarte bine înconjurată. Copiii cresc lângă ea. Dimpotrivă, e nerăbdătoare să se întoarcă pe scenă”.

Cuvinte care ar trebui să-i liniștească pe fanii ei.

Sursa: TF1

Alte stiri din Muzica

Ultima oră