Celelalte Cuvinte in repetitie cu public, la Hard Rock Cafe

25 Noi 2015 | scris de Alex Revenco
Celelalte Cuvinte in repetitie cu public, la Hard Rock Cafe

A venit vremea ca Celelalte Cuvinte sa apara in faţa publicului cu cateva noi piese, in avanpremiera noului album ce va fi lansat in viitorul apropiat. Astfel, Celelalte Cuvinte va concerta in data de 27 noimebrie, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, intr-un eveniment ce va fi mai degraba o repetitie cu public, in cadrul careia rupa isi va prezenta noile compozitii, intr-o atmosfera calda, de suflet.

Celelalte Cuvinte este intai de toate un grup live, care şi-a obişnuit publicul cu o identitate si o abordare aparte in peisajul rock-ului romanesc, drept urmare doreste ca noile piese sa se auda intai de pe scena si sa fie receptate de catre fani inainte de a fi inregistrate.

"Vom canta mai multe piese noi, unele in premiera absoluta, unele deja stiute de public, ca Muza mea si Asta lume. Pentru noi concertul reprezinta o repetie cu public pentru noul album care va iesi la lumina speram anul viitor. Iar cea mai buna repetitie este aceea in care ii avem aproape pe fanii trupei", a declarat Calin Pop.

Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atat piese noi, unele cantate pentru prima oara live, cat si piesele de rezistenta ale formatiei, Zmeie, Scrisori iubite, Daca vrei, Iarba prin par, Un sfarşit e un inceput dar si piese cantate mai rar, ca Lupii sau Se lasa rau.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din Bucuresti, grupul oradean revenind in Capitala dupa o absenta de jumatate de an. De 34 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive formatii rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenţa cat şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o legenda a rockului romanesc.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregatesc un concert special, pe masura aşteptarilor fanilor.

Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte, un eveniment BestMusic Live Concerts,se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro dar si la Hard Rock Cafe.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră