Audiția noului album An Theos, în Club Encore

19 Sep 2019 | scris de Alex Revenco
Audiția noului album An Theos, în Club Encore

Sâmbătă, 21 septembrie in clubul Encore, de la ora 21.00, are loc o audiție in premieră a noului album An Theos. De asemenea, veți avea ocazia să ciocniți o bere cu membrii formației si sa îi întrebați toate detaliile despre noul material.

Septembrie 2019 marchează lansarea celui de-al treilea album An Theos și de asemenea debutul turneului național “Renăscând în România”. Vom încerca sa ajungem în fiecare oraș în care publicul ne cheamă și să oferim un show unic și energic. Suntem foarte entuziasmați și nerăbdători să “îi dam drumul”- au spus cei din formație.

Alaltăieri, grupul bucureștean a lansat videoclipul primei piese extrase de pe album, piesa omonimă, Renăscând, ce poate fi vizionat aici https://www.youtube.com/watch?v=0GsHFxtQtNY.

Albumul “Renăscând” va fi lansat oficial și disponibil pe Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer, Youtube Music și Google Music și în format fizic incepand cu 25 septembrie. Urmariți-i pe site-ul oficial https://www.an-theos.com/band.html și pe https://www.facebook.com/AnTheosBand/ pentru noi informații legate de album, precum dezvăluirea cover-ului albumului și multe altele, și pentru a vedea in ce orașe și în ce date va dau întâlnire.

Componență An Theos Loredana Butnaru – vocal, Florin Costachiță – vocal, Gabriel Andrei- chitară lead, backing vocals, Teddy Bejenaru – chitară ritm, Cătălin Ungureanu – bass, Lorena Mitoi – keyboards, Tudor Uscoi - tobe

Alte stiri din Muzica

Ultima oră