The Intermission a lansat al doilea număr print

28 Feb 2017 | scris de Alex Revenco
The Intermission a lansat al doilea număr print Galerie foto (2)

Geanina Chiricuţă este cea care a înfiinţat şi conduce revista de muzică rock The Intermission. Prezentă online, publicaţie a ieşit recent şi în print, cu al doilea număr.

Amănunte aflăm de la Geanina: “Cu doar un an în urmă ne lansam, oficial și online. The Intermission a îndeplinit multora din echipă un vis, dacă nu mai multe, printre care se număra și o revistă print. Al doilea număr vine cu ocazia aniversării noastre de un an și sperăm să fie mai plin de idei, de calitate și mai aproape de voi.

Noul număr print promovează și fotografii noștri mai mult decât anteriorul, motiv pentru care revista s-a îmbogățit de astă dată și cu un poster cu trei formații surpriză desenat pe el, ca să vă umple încăperile. Din aceeași dorință de a face lucrurile diferit și de a vă face cunoscute cât mai multe proiecte locale și internaționale, revista cuprinde de data aceasta un număr mai mare de interviuri, din toate ramurile rock-ului. Toate materialele conținute de revistă au fost create în premieră pentru print de către echipa The Intermission și deocamdată vor fi disponibile doar fizic.

Dacă vreţi să ne lecturaţi şi în această formă, comenzile se fac printr-un simplu e-mail la adresa noastră: contact@theintermission.ro, în care să specificaţi numărul de bucăţi pe care îl doriţi, numele, un număr de telefon şi adresa. Preţul unei reviste rămâne 15 lei , iar costurile cu transportul poştal în afara capitalei vor fi acoperite deocamdată de către cel care o comandă (mai exact, așa cum am aflat la ultimul număr, transportul cu ramburs prin Poșta Română este de 10 lei și ajunge în jur de 3 zile oriunde în țară).

Comenzile se pot face până pe 1 martie, număr limitat, iar livrările începând cu 10 martie. Mai multe detalii veți primi ca răspuns la comandă”.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră