Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: Ionuț Rusu, Andrei Păunescu - video

19 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitați: Ionuț Rusu, Andrei Păunescu - video Galerie foto (2)

Ionuț Rusu - actor, comediant și om de radio - a intrat ca nimeni altul în pielea președinților. Știe mai bine decât actualul (președinte) cum este cu România lucrului bine făcut! Omul are umor, carismă, limba dezlegată și vine diseară la Marius Tucă Show. Vă las să vă imaginați ce va ieși... Zi-le, Rusule, că, pe așa vremuri nebune, mai avem nevoie și de umor!

Pe 20 iulie 1943 se năștea Adrian Păunescu. Dacă nu ar fi plecat întru’ Veșnicie, poetul nemuririi ar fi împlinit miercuri  79 de ani. Pentru că fericiți sunt cei ce lasă în urma lor har și geniu, fiul poetului, Andrei Păunescu, face la Marius Tucă o călătorie printre amintiri, versuri, scrieri, niciodată uitate.

Andrei Păunescu vorbește și despre decizia Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) care respinge organizarea unei noi ediții a „Cenaclului Flacăra”, anunțată de fiul lui Adrian Păunescu, Andrei, pe plaja din Corbu. Doamne, ocrotește-i pe români!

“Două lucruri sunt imposibile în viață: a vedea cu ochii pe Dumnezeu și a povesti dragostea” (Adrian Păunescu)

Află totul despre cele mai importante ştiri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră