Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Dezideriu - video

11 Iul 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Dezideriu - video

Ce te așteaptă când dai peste o zi în Mercur Retrograd? Ei bine, în cazul ăsta, te întâlnești, la ceas de seară, cu Dezideriu la Marius Tucă.

Omul care se află în spatele paginii de instagram Mercur Retrograd a știut să transforme astrologia într-o porție zdravănă de umor care dă dependență. Iubit de unii și contestat de alții - pe principiul, frate, de unde a mai apărut și ghicitorul ăsta în zodii?! - Dezideriu a strâns, pe pagina de Instagram, mai bine de jumătate de milion de urmăritori, care așteaptă cu sufletul la gură postările amuzante despre nativii zodiacului.

Și cum în spatale oricărui “astrolog” cunoscut stă un personaj cu picioarele pe pământ, veți afla cine este Dezideriu în viața reală și cum a pornit proiectul Mercur Retrograd. Rămâneți aproape, vorba aceea, este scris în stele că marți la Tucă vine Dezideriu!

“Cum să fii romantic în funcție de zodie. Cum vrei tu, dar hotărăște-te!” (Dezideriu, pagina Mercur Retrograd)

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

 

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră