Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

28 Mar 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Victor Ponta - video

Timp de patru ani, actorul și comediantul Volodmr Zelenski a distrat telespectatorii din Ucraina cu rolul principal din sitcom-ul Servant of the People. Apoi, brusc, a candidat la președenția Ucrainei, la fel ca în film. Pe parcursul campaniei electorale i-a criticat dur pe oligarhi, dar potrivit dezvăluirilor publicației britanice The Guardian, se pare că și el ar fi unul dintre ei, cu afaceri foarte profitabile în Ucraina și în Rusia.

Victor Ponta, fostul premier al României, vine să comenteze ultimele declaraţii ale liderilor mondiali implicaţi direct şi indirect în Războiul din Ucraina, necesitatea deconectării ţărilor de la gazul rusesc, măsurile necesare a fi adoptate pentru a reduce suferinţele cetăţenilor şi firmelor româneşti, dar şi ultimele atacuri ale rebelilor din Arabia Saudită.

Cât de mare va fi impactul economic al Războiului din Ucraina? Vor putea statele să intervină în economie printr-o politică fiscală coerentă pentru a reduce impactul inflaţiei şi creşterea preţurilor? Cât de mare va fi datoria externă a României şi care va fi impactul asupra generaţiilor viitoare?

 Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră