Videoclipul cu pantofii Zara care fac spume în ploaie face internetul să reacționeze

10 Sep 2024
Videoclipul cu pantofii Zara care fac spume în ploaie face internetul să reacționeze

După tricourile pentru copii „sugestive sexual”, Zara, gigantul fast fashion se află în centrul unei noi controverse, scrie Madame Figaro.

În timp ce Zara , gigantul spaniol de prêt-à-porter, susține de câteva luni că a inițiat o mișcare upmarket către lux, un videoclip publicat recent pe internet ar putea submina această nouă poziționare. 

Pe rețeaua de socializare TikTok circula acest scurt videoclip. Vedem două tinere mergând pe stradă, în timp ce se adăpostesc sub o umbrelă. Pe lângă faptul că una dintre ele nu poartă pantofii potriviți pentru o zi ploioasă, ea se confruntă și cu o situație amuzantă. 

„Îmi fac spumă picioarele!”

La contactul cu apa, între degetele de la picioare și tălpile catârilor s-a format o spumă albă. Râzând, se filmează și explică. „Sunt cu prietena mea și, nu știu de ce, îmi fac spumă picioarele! Toată lumea se uită la picioarele mele și râde”, adaugă ea, fără a-și pierde buna dispoziție. „Concluzie: dacă cumpărați diapozitive cu toc Zara, evitați ploaia”, a spus ea cu umor în subtitrarea videoclipului ei.  

Controverse în cascadă

O publicație care, deloc surprinzător, i-a făcut pe utilizatori de internet să reacționeze. „Apreciat” de peste 50.000 de ori, a adunat numeroase comentarii, toți dorind să-și împărtășească experiența. „Am o geacă din piele artificială Zara care face spumă în ploaie și lasă urme albe!”, a spus un comentariu. „Nu mi se pare foarte liniştitor”, a reacţionat altul, în timp ce un al treilea a întrebat, pe un ton sfidător: „Acum, ne credeţi când spunem că în hainele noastre sunt produse ultrachimice ?”.

@asri.lenaa

Conclusion: si vous achetez des claquettes à talons Zara évitez la pluie

♬ original sound - Z7duckx_Music

Alte stiri din Life style

Ultima oră