De ce cafeaua nu funcţionează chiar întotdeauna

01 Ian 2020
De ce cafeaua nu funcţionează chiar întotdeauna

Este startul perfect in fiecare dimineata, adauga savoare vietii noastre si e una dintre cele mai populare bauturi din lume. Ati ghicit! Vorbim despre cafea, iar un vechi proverb turcesc spune ca trebuie sa fie neagra ca noaptea, tare ca moartea, dar dulce ca iubirea!

Conform postului Food Network specialistii recomanda consumul a 200 de miligrame de cofeina pe zi, deoarece tot ce urmeaza dupa nu are niciun efect considerabil. Prin urmare, vestea buna este ca o ceasca de cafea ajuta, iar vestea mai putin buna este ca mai bine de atat nu se poate!

Ultimul studiu realizat de American Academy of Sleep Medicine spune ca, dupa trei nopti consecutive cu mai putin de cinci ore de somn, bauturile suplimentare care contin cofeina nu sunt de niciun folos. Asadar, este vineri si daca nu sunteti in cea mai buna forma pentru ca, inca o data nu ati dormit suficient, puneti jos cea de a treia ceasca de cafea!

Dar cum tratam situatiile in care ni se inchid ochii si avem o intalnire importanta la care trebuie sa fim fresh? Ne hidratam! Apa, elixirul tineretii, ne va revigora si ne va ne face sa ne simtim mult mai bine.
Asadar, secretul consta in hidratare, alimente bogate in fibre, omega 3 si putina miscare!

Alte stiri din Life style

Ultima oră