Honor 7, lansat oficial în România și disponibil la vânzare de săptămâna viitoare

22 Oct 2015
Honor 7, lansat oficial în România și disponibil la vânzare de săptămâna viitoare
Noul smartphone Honor 7, cu tititor de amprente, lansat miercuri în România, se mândrește cu o cameră foto principală de 20MP, care integrează un senzor Sony IMX 230 și tehnologia de focalizare rapidă, care permit aperturii sale f2.0 să captureze imagini bune în condiții de iluminare scăzută.

Camera secundară de 8MP are o apertură f2.4 și LED flash încorporat. În plus, Honor7 oferă o serie de filtre personalizate, în timp ce modul său Good Food surprinde felurile de mâncare în fotografii reale, dar totodată apetisante. Noul vârf de gamă Honor a fost lansat oficial și va fi disponibil deja pe piață de săptămâna viitoare, după cum a declarat Sorina Măcărescu, country manager Huawei Romania, compania care produce și importă oficial, prin distribuitorii săi, gama Honor.

Cititorul de amprente, integrat în noul Honor7, permite autentificarea rapidă, la 360 de grade, a amprentei, din diferite unghiuri, și include chiar capabilitatea de auto-învățare astfel că acuratețea scanării este îmbunătățită prin reînregistrarea amprentelor folosite. Cititorul suportă deasemenea gesturi intuitive de control pentru ca utilizatorii să poată face orice, de la a răspunde la telefon și până la a realiza fotografii.

Smartphone-ul este dotat cu un puternic procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3GB de RAM și 16GB ROM.

În ceea ce privește conectivitatea, tehnologia Huawei Signal+ și antena duală permit rețelelor cu un semnal mai puternic să fie găsite de 80 ori mai repede în comparație cu viteza medie a unor device-uri similare.

Având o baterie de 3100mAh, care oferă o durată de funcționare excepțională, atât în standby, cât și în cazul utilizării normale, precum și posibilitatea încărcării inverse sau rapide, Honor 7 este companionul ideal pentru cei aflați mereu în mișcare.

Honor 7 are un corp în întregime metalic, acoperit cu un înveliș ceramic, pentru un aspect premium elegant. Cu un design ergonomic și un ecran cu diagonală de 5,2 inci, telefonul integrează butoane plasate cât mai inteligent pentru a permite utilizarea cu o singură mână mai ușor ca niciodată.

 

 

Alte stiri din Gadget

Ultima oră