Un actor din Singur acasă, găsit mort într-un hotel

23 Iul 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un actor din Singur acasă, găsit mort într-un hotel

Actorul John Heard, cunoscut pentru rolurile sale în filmele Singur acasă, a murit la vârsta de 71 de ani, relatează BBC. Heard a fost găsit mort vineri în camera unui hotel din Palo Alto, California, conform site-ului TMZ.

Biroul de medicină legală din Santa Claraa confirmat decesul, cauza fiind încă necunoscută. Heard era cazat la hotel după ce suferise în cursul săptămânii o operaţie minoră la spate.

"Ofiţerii au răspuns la apelul departamentului de pompieri al unui hotel din oraş care a anunţat că o persoană are nevoie de ajutor medical", a transmis Poliţia din Palo Alto.

"S-a stabilit că persoana era decedată. Deşi se face încă anchetă, decesul nu este considerat suspect în acest moment", a adăugat sursa citată.

Rolul cel mai memorabil al lui Heard a fost personajul Peter McCallister, tatăl lui Macaulay Culkin în seria de filme  Singur acasă, din anii '90.
A deţinut roluri principale într-o serie de filme, inclusiv Cutter's Way, C.H.U.D şi Gladiatorul. În 1999 a fost nominalizat pentru un premiu Emmy pentru rolul Vin Makazian - un detectiv corupt din  New Jersey - în serialul de televiziune Clanul Soprano.

Marlon Wayans, care a jucat cu Heard în 2004 în comedia White Chicks, a scris pe Instagram: "A fost un tip extraordinar. Ne-a făcut mult să râdem. E trist să vezi că un suflet şi un artist atât de bun nu mai este printre noi"

Alte stiri din Film

Ultima oră