Trei românce se alătură instituţiei care decernează premiile Oscar

01 Iul 2020 | scris de A.V.
Trei românce se alătură instituţiei care decernează premiile Oscar

Trei românce au fost invitate să participe la Academia de film americană (AMPAS), instituţia care decernează premiile Oscar.

Monica Lăzurean-Gorgan, Bianca Oana şi Mihaela Orzea au fost invitate să se alăture membrilor cu drept de vot ai Academiei de film americane.

Monica Lăzurean-Gorgan este invitată la categoria "documentar" pentru producţiile "Doar o răsuflare"/"A Mere Breath" şi "Chuck Norris vs. Communism", Bianca Oana, invitată la categoria "documentar" pentru producţiile "Colectiv" şi "Stingeţi becurile"/"Turn off the Lights" şi Mihaela Orzea la categoria "efecte vizuale" pentru producţiile hollywoodiene "Ant-Man and the Wasp" şi "The Huntsman: Winter's War", transmite agerpres.ro.

AMPAS a publicat lista cu cei 819 noi membri invitaţi să i se alăture în acest an, din care fac parte 45% femei şi 36% reprezentanţi ai minorităţilor etnice. Câștigătorii premiilor Oscar sunt desemnați doar de membrii AMPAS.

Organizația pentru a-şi atinge obiectivele și-a triplat numărul membrilor străini, iar numărul de membri a ajuns de la aproximativ 6.000 în urmă cu câţiva ani la aproape 10.000 în prezent.

Alte stiri din Film

Ultima oră