Din 12 iunie în cinematografe: propunerea Argentinei la Oscar –“Povești trăsnite”

28 Mai 2015
 Din 12 iunie în cinematografe: propunerea Argentinei la Oscar –“Povești trăsnite”
Din 12 iunie, Transilvania Film aduce pe ecranele cinematografelor din România propunerea Argentinei pentru Oscar: comedia Povești trăsnite | Wild Tales – o excelentă farsă despre răzbunare.

Ridicându-se la înălțimea titlului, exploziva comedie în regia lui Damián Szifrón este o colecție de șase povești extrem de bizare, fiecare mai șocantă și mai amuzantă decât cea de dinainte. De la un joc al destinului la bordul unui avion, până la excese de furie la volan, Povești trăsnite oferă un portret comic și plin de defecte ale societății.
„Este ușor să îți dai seama ce i-a atras pe Pedro și Agustín Almódovar să producă acest film… Găseşti acest lucru în umorul neobişnuit, imaginile elegante şi modul îndrăzneț de a folosi muzica, în afecțiunea pentru oamenii de rând împinși la extreme.”, scrie The Hollywood Reporter

De asemenea, Povești trăsnite deschide cea de-a 14-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), care va avea loc între 29 mai și 7 iunie 2015. Proiecția filmului va avea loc vineri, 29 mai, începând cu 20.45 în Piața Unirii din Cluj-Napoca.
 

Alte stiri din Film

Ultima oră