Harry și Meghan pe Netflix: alertă generală la Palatul Buckingham

08 Dec 2022
Harry și Meghan pe Netflix: alertă generală la Palatul Buckingham

Familia Sussex își dezvăluie documentarul joi, 8 decembrie. Charles și William se așteaptă la ce e mai rău și au activat o unitate de criză, relatează „Mirror”, citat de Le Point.

Nu au intrat încă în panică, dar tensiunea a crescut. În timp ce familia Sussex își dezvăluie documentarul intim pe Netflix pe 8 decembrie, Buckingham se află pe picior de război. Potrivit Mirror , o unitate de criză a fost activată, iar cei mai buni consilieri ai monarhului și ai Prințului de Wales plănuiesc să urmărească primele trei episoade pentru a reacționa rapid la orice noi acuzații care dăunează coroanei. „Dacă trebuie să se răspundă la ceva, poți fi sigur că răspunsul va fi rapid și ferm”, a spus o sursă de la palatul regal.

„Există un front complet unit al Regelui și al familiei sale în ceea ce privește Sussex, mai ales în ceea ce privește încercările de a încheia o pace în privat, continuă informatorul. Dar cealaltă parte vrea să-și transmită lumii nemulțumirile. Cum va reacționa Charles? În timpul ultimei ofensive a lui Meghan și Harry la Oprah Winfrey, în special în jurul acuzațiilor de rasism, regina Elisabeta a II-a a fost destul de moderată, spunând că a luat problema foarte în serios, deplângând în același timp suferința cuplului. Dar Charles al III-lea riscă să fie mai puțin conciliant dacă subiectul revine pe masă sau dacă Harry atacă frontal monarhia deși este încă poziționat în ordinea succesiunii la tron.

Familia regală are motive să se teamă, deoarece Netflix a investit în Sussex – peste 100 de milioane de dolari pentru mai multe documentare. La acest preț, Harry și Meghan nu pot furniza doar "apă călduță".  „Va fi exploziv”, a spus o sursă Netflix pentru Mirror . Iar cele două trailere lasă puține îndoieli cu privire la conținutul care ar trebui să revină la dificultățile cu care se confruntă Meghan la palat, presiunile îndurate și teama în jurul sănătății și siguranței sale mintale, refrene deja binecunoscute. Harry evocă astfel ponderea „ierarhiei în familie” și a „jocului murdar” al presei. „Nimeni nu știe întreg adevărul. Noi știm adevărul”, spune el ca aperitiv.

Duelul fratricid

Cât de departe va merge în special față de William? Știm că cei doi frați sunt în relații reci, în ciuda fotografiilor de "împăcare" livrate presei în timpul înmormântării Elisabetei a II-a . Neîncrederea este încă acolo: Meghan o critică pe Kate pentru că a nu a băgat-o în seamă, William încă nu a digerat hărțuirea la care ducesa de Sussex ar fi supus personalului Kensington... Anunturile folosesc fotografii nu foarte avantajoase din Țara Galilor, în special un instantaneu în care ambele afișează un aspect dur și închis, ceea ce sugerează o reglare a conturilor din partea soților Sussex.

Mai rău și mai rău: fragmente din documentar au fost dezvăluite în timp ce William și Kate făceau o călătorie oficială în Statele Unite, prima de la moartea Elisabetei a II-a, torpilându-leangajamentele în același timp, care au intrat în capcana presei... fi cu adevărat reasamblat, văzând acolo o nouă lovitură scăzută a juniorului său și nu intenționează să lase nimic să treacă în viitor, mai ales dacă Kate suferă vreo defăimare.

Între timp, soții Windsor strâng rândurile, ca de obicei. Ei plănuiesc să pună apară ca familie unită pe 15 decembrie, la concertul de Crăciun de la Westminster Abbey, găzduit de Prințesa de Wales, cel mai bun mod pentru ei de a răspunde la scâncetelor neîncetate ale exilaților din Montecito. Potrivit  Daily Mail , familia regală ar începe să se sature de plângerile familiei Sussex, Charles și Camilla ar fi chiar „foarte obosiți” de toată această aventură...

Alte stiri din Film

Ultima oră