Alain Delon vă urează un An nou fericit 2023 cu o frumoasă fotografie de familie

05 Ian 2023
Alain Delon vă urează un An nou fericit 2023 cu o frumoasă fotografie de familie

Pentru a-și ilustra felicitarea pentru anul 2023, Alain Delon a scos din arhivele sale o frumoasă fotografie de familie în care apare alături de copiii săi Anthony, Anouchka și Alain-Fabien, scrie ParisMatch.

Alain Delon cautat în albumul său foto de familie pentru noua sa felicitare. Pentru a ura un an nou fericit 2023 publicului său, actorul a ales un portret realizat de Michel Marizy. O fotografie suvenir în care pozează cu cei trei copii ai săi: Anthony (58 de ani), Anouchka (32 de ani) și Alain-Fabien (28 de ani). 

Anthony Delon a publicat într-o story pe contul său de Instagram acest portret: „Family first”, a scris el în engleză. Pe 25 decembrie trecut, pentru a le ura un Crăciun fericit fanilor săi, el și-a încântat abonații împărtășind un videoclip umoristic rar cu faimosul său tată.

Pentru știri despre Samurai, care locuiește între Elveția și Franța, fanii săi pot merge și pe contul de Instagram al fiicei sale Anouchka. Cu puțin timp înainte de Crăciun, actrița a publmicat o fotografie amuzantă a tatălui ei, cu ochelari de soare și mustață .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Paris Match (@parismatch)

 

Slăbit de la un accident vascular cerebral în 2019,  Alain Delon își limitează aparițiile publice. Actorul în vârstă de 87 de ani a dat totuși vești despre el într-un documentar  difuzat în iulie 2021. Două luni mai târziu, a rupt tăcerea pentru a-și lua rămas bun de la complicele său Jean-Paul Belmondo, în timpul înmormântării sale la biserica Saint-Germain-des-Prés din Paris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Anouchka Delon (@anouchkadelon)

Alte stiri din Film

Ultima oră