Alain Delon nu a cerut să moară prin eutanasie, spune fiul său furios: "Este al naibii de fals"

16 Feb 2022
Alain Delon nu a cerut să moară prin eutanasie, spune fiul său furios: "Este al naibii de fals"

Mai multe mass-media au difuzat informații false, asigurând că actorul francez era pregatit să moară. 

"Destul e destul" ! Într-o story publicată pe contul său de Instagram luni, 4 aprilie, Alain-Fabien Delon a atacat mai multe mass-media pe care le acuză că au deturnat cuvintele tatălui său, scrie HuffingtonPost.

Alain-Fabien a explodat furios pe rețelele sociale. În timp ce în unele mass-media circulă zvonuri cu privire la dorința tatălui său, Alain Delon, de a recurge la eutanasie, acesta a vrut să pună punctul pe i pe contul său de Instagram, enervat împotriva presei people.

„Ei bine, de obicei nu fac asta, dar scapă de sub control”, a început el în story-ul său în engleză. „Au trecut mai bine de două săptămâni de când am citit în mesajele mele, pe așa-zisele „reviste”, și în comentariile mele că tatăl meu își va pune capăt vieții datorită eutanasiei”,

„Este al naibii de fals”, se enerveaza Alain-Fabien Delon, care denunță replici scoase din context. Actorul în vârstă de 86 de ani s-a exprimat de mai multe ori în favoarea eutanasiei, care este legală în Elveția, unde locuiește. La mijlocul lunii martie, celălalt fiu al său, Anthony, tocmai a scris o carte "Între câine și lup". El povestește în această carte și într-un interviu acordat RTL la jumătatea lunii martie că i-a promis tatălui său că va accepta eutanasia, când va veni momentul.

Fake News, denunță Alain-Fabien Delon
Unele mass-media, însă, i-au extrapolat cuvintele (și scrierile sale), asigurând că Alain Delon i-ar fi cerut lui Anthony, fiul Nathalie Delon care a murit de cancer în 2021, să pună în aplicare procedura. Aceeași mass-media adaugă că actorul și-ar fi luat deja rămas bun de la familie.

Alain-Fabien reformulează: „Există o diferență uriașă între „Fiule, în cazul în care sunt conectat la un aparat și în comă, vreau să mă deconectați” (ceea ce, apropo, s-a întâmplat și nu l-am deconectat dimpotrivă, am decis să îl ținem în viață).”

În 2019, el a avut într-adevăr un accident vascular cerebral urmat de un hematom subdural acut.

Adăugând capturi de ecran ale site-urilor care au transmis știri false, el denunță metodele de lucru ale acestor jurnaliști și, mai ales, le cere să-i lase tatăl în pace. În caz contrar, următoarea etapa va fi la tribunal, avertizează el.

 

Alte stiri din Film

Ultima oră