Două videoclipuri filmate în aceeași zi par să-l arate pe Biden foarte diferit

30 Iul 2022
Două videoclipuri filmate în aceeași zi par să-l arate pe Biden foarte diferit

Deep Fake? dublură? Oamenii își pun întrebari, scrie The Blaze

La începutul acestei săptămâni, președintele Joe Biden a ținut un discurs dramatic despre revolta din 6 ianuarie de la Capitoliu fiind un „iad medieval” pentru „ofițerii noștri curajoși de aplicare a legii”, cu oameni care alergau „picurând sânge [și] înconjurați de carnagiu”. 

În timp ce majoritatea ascultătorilor au fost, fără îndoială, captivați dincolo de posibilitatea distragerii atenției, au existat câțiva oameni care nu s-au putut abține să observe că ochii președintelui păreau ciudat de largi și dilatați spre sfârșitul discursului său inspirațional. De asemenea, el nu a clipit deloc .

Unii cred că ar fi putut avea loc o editare a videoclipului

La doar câteva ore mai târziu, Casa Albă a postat un videoclip în care președintele Biden le spunea americanilor că „prețurile gazelor au scăzut în fiecare zi în această vară” și promițând să facă presiuni asupra industriei petroliere pentru a pompa mai mult petrol „chiar dacă rămânem concentrați pe tranziția la energie curată”. 

Un utilizator de Twitter a postat cele două videoclipuri în paralel și a sugerat că s-ar putea să se întâmple ceva ciudat cu imaginea si vocea presedintelui. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră