Un violator transsexual a fost trimis la închisoarea pentru femei după ce s-a identificat ca femeie în timpul procesului

26 Ian 2023
Un violator transsexual a fost trimis la închisoarea pentru femei după ce s-a identificat ca femeie în timpul procesului

Isla Bryson era cunoscută ca Adam Graham când a comis atacuri sexuale violente în 2016 și 2019, înainte de a se identifica femeie după ce i-au fost aduse aceste acuzații, scrie ScottishDailyExpress.

O femeie trans (barbat care se identifică drept femeie) care a atacat două femei vulnerabile în timp ce încă trăia ca bărbat va fi trimisă acum la o închisoare pentru femei pentru a-și ispasi sentința.

Isla Bryson era cunoscută drept Adam Graham când a comis atacurile sexuale violente în 2016 și 2019, înainte de a se identifica la o femeie în timpul procesului, după ce au fost aduse acuzații.

Tânărul de 31 de ani - care a susținut că a avut probleme de gen încă de la vârsta de patru ani - a negat acuzațiile. Înalta Curte din Glasgow a indicat inițial că va fi trimis la o unitate de specialitate la închisoarea pentru femei Cornton Vale din Stirling.

Ea le-a spus juraților că orice sex este consensual, deși a insistat că nu-i place să se culce cu femei. Bryson a fost găsit vinovat de cele două acuzații de viol în urma unui proces la Înalta Curte din Glasgow.

Ea a apărut pentru prima dată în iulie 2019 ca Adam Graham, cu un tatuaj pe față în stil Mike Tyson. În actele de la Înalta Curte din 2020, violatorul a fost apoi numit Annie Bryson.

Acesta a fost în perioada în care Bryson le-a spus juraților că a luat prima decizie de „tranziție” de la un bărbat la o femeie.

În timpul procesului, ea a fost cunoscută sub numele de Isla Bryson, dar a spus juraților că Adam Graham este acum „numele ei mort” unul care „i s-a dat la naștere și nu îl mai folosește dupa tranziție”.

Bryson fusese pe cauțiune, dar astăzi a fost arestat preventiv. Se înțelege că va fi inițial închisă într-o unitate de specialitate la închisoarea de femei Cornton Vale din Stirling.

BBC Scoția spune că Bryson dar nu va fi ținut alături de populația generală a închisorii.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră