Un supermarket austriac a fost închis 3 zile din cauza unui păianjen a cărui mușcătură provoacă o erecție de o oră

13 Aug 2023
Un supermarket austriac a fost închis 3 zile din cauza unui păianjen a cărui mușcătură provoacă o erecție de o oră

Cercetătorii au folosit veninul păianjenului în studii pentru a trata disfuncția erectilă, scrie FoxNews.

Un supermarket austriac s-a redeschis după o perioada de închidere de trei zile timp în care magazinul a fost curățat din cauza unui păianjen cu o mușcătură mortală care ar putea provoca o erecție de o oră. Penny Markt din Krems an der Donau s-a închis marți, după ce managerul magazinului a zărit păianjenul într-o cutie de banane și a chemat imediat pompierii să investigheze. 

Managerul a descris păianjenul ca fiind lung de aproximativ 10cm și colorat în negru și roșu. Autoritățile au suspectat inițial că este un păianjen banană, dar cazurile anterioare de păianjeni din banane din America de Sud au identificat păianjenul în mod specific ca fiind păianjenul rătăcitor brazilian. 

Păianjenul rătăcitor brazilian are una dintre cele mai mortale mușcături din lume, care poate provoca, de asemenea, hipotermie, vedere încețoșată și convulsii. Mușcătura provoacă, în unele cazuri, erecții de o oră. Cercetătorii au folosit veninul în studii pentru a trata disfuncția erectilă, a scris NY Breaking. 

Grupul de retail Rewe, care deține lanțul de supermarketuri, a declarat că magazinul a efectuat „o curățenie și dezinfecție completă” în urma incidentului, ceea ce l-a forțat să rămână închis timp de trei zile, potrivit publicației austriece NÖN . „Sucursala este sigură și curată”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Rewe, Claudia Riebler. „Se poate exclude ca animalul văzut să fie încă în magazin”.

Cu toate acestea, Rewe le-a interzis reporterilor să facă fotografii în interiorul magazinului și a spus că orice întrebări pentru angajații de la supermarket sunt interzise. Toate alimentele proaspete au fost îndepărtate și înlocuite, iar grupul a remarcat că în timpul căutării ample „nu au fost găsiți până în prezent păianjeni”. 

„Toate măsurile sunt pentru siguranță și sunt realizate cu meticulozitate pentru ca sucursala să poată fi redeschisă”, a spus compania într-un comunicat. 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră