Un OZN, detectat la lansarea rachetei spaţiale a lui Elon Musk (VIDEO)

09 Feb 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Un OZN, detectat la lansarea rachetei spaţiale a lui Elon Musk (VIDEO)

Cea mai puternică rachetă din lume, SpaceX Rocket, a fost lansată cu succes la începutul acestei săptămâni, marcând o nouă eră în călătoriile spaţiale. Racheta a fost lansată de la baza aeriană Vandenberg, California, relatează express.co.uk şi ladbible.com. 

Unii spectatori ai evenimentului au fost însă puțin tulburaţi după ce au văzut în direct, ceea ce cred ei că ar fi fost un OZN. Este vorba despre sferă luminoasă care apare în urma rachetei.

 

 

 "Verificați videoclipul de la 39mins și 50secunde, un OZN pe fundal", a scris un utilizator pe Twitter. "Tocmai am văzut o grămadă de OZN-uri minunate pe fluxul live #Starman", a spus un altul.

Daily Star relatează că unii dintre susţinători au spus că posibilul OZN chiar ar fi fost tăiat din înregistrarea video. Alții au încercat să le închidă gura, explicând că obiectul ciudat era, probabil, doar un satelit sau un alt obiect spaţial făcut de om.

De asemenea, unii cu ochi de vultur au observat că pe tabloul de bord al Tesla Roaster era mesajul "Nu intra în panică" , ceea ce i-a îngrijorat puţin pe ironici. Se pare însă că mesajul era o aluzie la seria Sci-Fi a comediei lui Douglas Adams, Ghidul autostopistului către Galaxie, al cărei fan este Elon Musk, cofondator al Tesla Motors şi al Agenţiei SpaceX.

Departamentul de pompieri din Los Angeles a transmis că "luminile misterioase de pe cer" au fost lansate de baza aeriană Vandenberg.

SpaceX a reutilizat Falcon 9 pe cinci misiuni separate, toate lansate în acest an. Misiunea trimite 10 sateliți în orbită, iar Space X a spus că acesta este al patrulea zbor pentru Iridium Communications Inc., o companie de comunicaţii.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră