Un gest mic schimbă viața unui om: un veteran de 82 de ani nevoit să muncească într-un supermarket primește o donație de 100.000 de dolari

08 Ian 2023
Un gest mic schimbă viața unui om: un veteran de 82 de ani nevoit să muncească într-un supermarket primește o donație de 100.000 de dolari

Un veteran al Marinei în vârstă de 82 de ani care era nevoit să lucreze într-un supermarket din Maryland s-a pensionat și plănuiește să-și trăiască restul vieții în liniște datorită unei interacțiuni absolut neașteptate cu un client care l-a filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele sociale.

Butch Marion s-a retras oficial de la locul său de muncă la mijlocul săptămânii trecute, la câteva săptămâni după ce un client al supermarketului unde lucra a intrat în magazin și l-a filmat pe veteranul de 82 de ani aranjând articole diverse la casa de marcat și a postat videoclipul pe TikTok care a strâns peste 100.000 de dolari pentru Marion, WTTG-TV a raportat, conform Fox News.

Clientul respectiv, proprietarul unei afacerii de exterminare a gândacilor, Rory McCarty, a văzut anterior un videoclip pe platforma TikTok în care o femeie a intrat într-un magazin și a filmat un angajat în vârstă care aranja cumpărăturile clienților în sacoșe și a decis să strângă bani pentru acel angajat postând videoclipul online.

McCarty, dorind să facă o faptă bună, a filmat activitatea veteranului, a povestit intenția sa de a-l ajuta și apoi a postat acel videoclip pe TikTok.

Videoclipul a fost văzut de peste 2 milioane de ori pe rețelele sociale și a fost creată o companie de donații, GoFundMe, pentru a strânge bani pentru Marion, care a reușit să adune 108.000 de dolari. Într-o ceremonie restrânsă, bărbatul i-a prezentat realizările sale și i-a înmânat un cec simbolic lui Marion care îi va asigura zile liniștite până la sfârșitul vieții.

„Mă simt ca un bărbat nou”, a spus Marion pentru WTTG-TV. „Acesta este pur și simplu ireal”.

Marion, tată și bunic, avea un loc de muncă la General Motors, dar s-a pensionat pentru a-și ajuta fosta soție și pe partenerul acesteia care se confruntau cu grave probleme de sănătate. Le-a purtat de grijă până la final celor doi, neavând nicio obligație, nici materială, nici morală, iar după decesul acestora Marion s-a întors la muncă.

Marion a spus că va plăti facturile, se va relaxa acasă și va folosi banii pentru a călători în Florida pentru o excursie de 3 săptămâni pentru a-și vedea fiicele și nepoții pe care nu i-a îmbrățișat de ani de zile. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră