Ucraina: În plin război, un funcționar public se distrează și atrage critici

14 Ian 2023
Ucraina: În plin război, un funcționar public se distrează și atrage critici

Ofițerul de presă al polițiștilor de frontieră din Ucraina se distrează și evadează fericită din viața de zi cu zi a războiului atrăgându-și o furtună de critici, scrie Blick.

Turnul Eiffel de Anul nou, mașini de lux, petreceri.. urmărind fotografiile lui Iwanna Plantowskaja, atașat de presă pentru polițiștii de frontieră ucraineni din Odesa, s-ar putea crede că nu există război. Ultimele sale postări arată o viață de lux, în timp ce o mare parte dintre compatrioții săi nu au electricitate, apă și căldură în case. 

Călătoria ei la Paris nu este singura călătorie pe care Iwanna Plantowskaja a făcut-o de la începutul războiului. O fotografie în bikini pe plajă este urmată de alta în uniformă. Poporul ucrainean se aștepta la altceva de la un funcționar public care lucrează la graniță.

„A început un război” împotriva mea

Capturi de ecran cu imagini din postările sale circulă pe web. Tânăra este nevoită să reacționeze și publică o captură de ecran a mesajelor furioase pe care le primește. „Acestea sunt doar 0,00001% din mesajele trimise către mine, comentează ea. Cineva a reușit să declanșeze un război în țară.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră