Tucker Carlson: Zelensky a ignorat toate cererile de interviu

04 Apr 2024
Tucker Carlson: Zelensky a ignorat toate cererile de interviu

Jurnalistul și comentatorul politic american Tucker Carlson a spus în ultimul sau videoclip că președintele ucrainean Volodimir Zelensky a respins mai multe invitații pentru un interviu.

Carlson și-a dezvăluit încercările de a-l contacta pe Zelensky într-un videoclip publicat pe X miercuri. Într-un monolog înainte de interviul său cu congresmanul Marjorie Taylor Greene, Carlson a spus că l-a invitat pe președintele Camerei, Mike Johnson, să explice de ce ar dori ca Congresul să „finanțeze un război condamnat”.

„Desigur, nu a răspuns”, a spus jurnalistul. "De asemenea, i-am trimis mai multe cereri lui Zelensky însuși pentru un interviu pentru a-și explica poziția. Desigur, el a ignorat asta."

Comentatorul conservator a continuat argumentând că, indiferent de câți bani va primi Kievul, nu poate învinge Moscova pe câmpul de luptă, având în vedere populația și capacitatea industrială mai mare a Rusiei.

"Nu funcționează. După doi ani, războiul continuă", le-a spus Carlson telespectatorilor săi. "Ucraina nu poate câștiga. Toată lumea știe asta în întreaga lume. Oamenii sunt foarte clari în acest sens. Nu există nicio persoană informată în afara Statelor Unite care să creadă că, cumva, Ucraina va învinge Rusia".

Carlson a acuzat organizațiile de știri din SUA că nu sunt sincere cu privire la originea și natura conflictului în curs. El a declarat că părtinirea mass-media a fost unul dintre motivele pentru care a căutat un interviu cu Putin. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră