Trump își va lansa „foarte foarte foarte probabil” o nouă candidatură la Casa Albă: ​​​​​​​"Pregatiti-va"

04 Noi 2022
Trump își va lansa „foarte foarte foarte probabil” o nouă candidatură la Casa Albă: ​​​​​​​"Pregatiti-va"

De la plecarea din funcție, fostul președinte a menținut un ritm constant de mitinguri politice, în cadrul cărora a ridicat în mod regulat posibilitatea de a candida la președinție, scrie Le Figaro.

Donald Trump intenționează să lanseze o a treia ofertă pentru Casa Albă luna aceasta, au declarat trei consilieri ai lui Trump joi (3 noiembrie), în timp ce el însuși a vorbit despre posibilitatea de revenire la un miting din Iowa mai târziu în cursul zilei.

Și acum, pentru a face țara noastră prosperă, sigură și glorioasă, foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou”, a spus fostul președinte la mitingul de joi seară, ridicând ideea unei candidaturi pentru 2024.

"Pregatiti-va"

Pregătește-te, asta e tot ce-ți spun, foarte curând. Pregătește-te”, a adăugat el. Potrivit consilierilor săi, Donald Trump a vorbit la telefon cu confidenții săi pentru a elabora posibile scenarii, în timp ce încearcă să valorifice victoriile așteptate ale republicanilor la alegerile intermediare de marți (8 noiembrie).

Cred că Trump va candida în 2024”, a declarat un consilier principal pentru Reuters, vorbind sub rezerva anonimatului. Cred că vrea să apară și că anunțul înainte de Ziua Recunoștinței îi oferă un mare avantaj față de adversarii săi și înțelege asta.

Un anunț din săptămânile următoare ar putea surprinde potențialii rivali pentru nominalizarea partidului, au spus consilierii, adăugând totodată că este posibil ca fostul președinte să-și amâne și mai mult decizia sau să se răzgândească.

O sursă apropiată de Donald Trump a spus că intenționează să-și anunțe campania de realegere la scurt timp după alegerile de marți și a testat deja apele pentru potențial personal care să organizeze campania.

Potrivit previziunilor electorale și sondajelor nepartizane, este foarte probabil ca republicanii să câștige majoritatea în Camera Reprezentanților SUA și să aibă șanse să preia controlul asupra Senatului, dându-le astfel puterea de a bloca agenda legislativă a președintelui Joe Biden pentru următorii doi ani.

Alte stiri din Externe

Ultima oră