"Trebuie libertate de exprimare pentru a avea democrație" a spus Elon Musk la mitingul lui Donald Trump de la Butler

06 Oct 2024
"Trebuie libertate de exprimare pentru a avea democrație" a spus Elon Musk la mitingul lui Donald Trump de la Butler

 CEO-ul Tesla, Elon Musk, a urcat pe scena sâmbătă seara la mitingul fostului președinte Trump din Butler, Pennsylvania, scrie Fox News

Antreprenorul a văzut purtând o pălărie neagră MAGA și ascultând cu atenție discursul fostului președinte chiar înainte de a urca pe podium.

„Bună tuturor, după cum puteți vedea, nu sunt doar MAGA, sunt MAGA întunecat”, a glumit Musk.

„Vreau să spun ce onoare este să fiu aici și, știi, adevăratul test al caracterului cuiva este modul în care se comportă sub foc, nu?” a continuat el. „Și am avut un președinte care nu a putut să urce un etaj pe scări și un altul care a ridicat pumnul după ce a fost împușcat”.

Elon Musk a spus publicului că candidatul republican trebuie să câștige pentru a proteja libertatea de exprimare si i-a îndemnat pe toți să se înregistreze pentru a vota

„Cealaltă parte vrea să-ți ia libertatea de exprimare, ei vor să-ți ia dreptul de a purta arme”, a spus Musk despre Kamala Harris. El a adăugat mai târziu: „Președintele Trump trebuie să câștige pentru a păstra Constituția. El trebuie să câștige pentru a păstra democrația în America”. El a spus audienței că libertatea de exprimare depinde de alegerea lui Trump, spunând că „trebuie să ai libertate de exprimare pentru a avea democrație”.

Musk și-a încheiat discursul încurajând mulțimea să voteze.

„Luptă, luptă, luptă, votează, votează, votează”, a spus Musk.

Alte stiri din Externe

Ultima oră