„Suntem o națiune în declin, America a devenit o glumă”: Trump lansează un clip de campanie ca răspuns la percheziția FBI

10 Aug 2022
„Suntem o națiune în declin, America a devenit o glumă”: Trump lansează un clip de campanie ca răspuns la percheziția FBI

Fostul președinte Trump a postat un videoclip în stil publicitar de campanie pe platforma sa de socializare Truth Social marți dimineața, la câteva ore după ce proprietatea sa din Mar-a-Lago a fost percheziționată de agenții FBI în Palm Beach, Florida, scrie FoxNews.

Videoclipul de 3 minute și 50 de secunde a fost publicat dupa ce agenții federali au executat un mandat de percheziție la Mar-a-Lago. Mai multe surse spun pentru Fox News că percheziția FBI asupra Mar-a-Lago are legătură cu materialele pe care Trump le-a adus la reședința sa privată după încheierea președinției sale.

Această chestiune a fost înaintată Departamentului de Justiție de către Administrația Națională a Arhivelor și Arhivelor, care a spus că a găsit la reședință material clasificat în 15 cutii .

Videoclipul începe cu Trump descriind America ca „o națiune în declin” și discutând o multitudine de probleme, de la consecințele retragerii Afganistanului până la creșterea vertiginoasă a prețurilor la energie. Începe în alb și negru cu sunetul unei furtuni de rău augur în fundal.

„Suntem o națiune care a permis Rusiei să devasteze o țară, Ucraina, ucigând sute de mii de oameni, iar lucrurile se vor înrăutăți”, spune Trump. „Suntem o națiune care și-a armat forțele de ordine împotriva partidului politic advers, ca niciodată înainte”.

Fostul președinte l-a criticat implicit și pe președintele Biden pentru că s-a distanțat de politica externă a lui Trump American First.

„Suntem o națiune care permite Iranului să construiască o armă nucleară masivă și Chinei să folosească trilioanele și trilioanele de dolari pe care i-a luat de la Statele Unite pentru a construi o armată care să rivalizeze cu a noastră”, spune Trump în videoclip. 

„Suntem o națiune care în ultimii doi ani nu mai este respectată sau ascultată în întreaga lume”.

Trump spune că America, în multe privințe, a devenit o „glumă”. Videoclipul ia o turnură mai înălțătoare pe măsură ce trece de la alb-negru la culoare. Trump spune că „patrioții harnici” sunt cei care vor salva America.

„Nu există munte pe care să nu putem urca, nu există vârf la care să nu putem ajunge, nu există nicio provocare pe care să nu putem face față”, spune fostul președinte în timp ce în spatele lui se aude muzică orchestrală. „Nu ne vom apleca, nu ne vom rupe, nu vom ceda”.

„Tiranii cu care ne luptăm nu au nici măcar o mică șansă pentru că suntem americani și americanii îngenunchează înaintea lui Dumnezeu și numai lui Dumnezeu”, îi îndeamnă Trump pe telespectatori. „Și este timpul să începem să vorbim din nou despre măreția pentru țara noastră”.

Videoclipul s-a încheiat cu un citat: „…cel mai bun urmează să vină”.

Videoclipul este doar cel mai recent dintre multele indicii despre participarea la cursa prezidențială pe care fostul președinte a menționat-o în ultimele luni. 

 

DONALD TRUMP: Suntem o națiune în declin. Suntem o națiune care eșuează.

Suntem o națiune care are cea mai mare inflație din ultimii 40 de ani, unde bursa tocmai a încheiat cea mai proastă jumătate a anului din mai bine de cinci decenii. Suntem o națiune care are cele mai mari costuri ale energiei din istoria sa și nu mai suntem independenți din punct de vedere energetic sau dominant energetic, ceea ce eram cu doar doi ani în urmă.

Suntem o națiune care imploră Venezuela și Arabia Saudită pentru petrol. Suntem o națiune care s-a predat în Afganistan, lăsând în urmă soldați morți, cetățeni americani și 85 de miliarde de dolari în cele mai bune echipamente militare din lume. Suntem o țară care a permis Rusiei să devasteze Ucraina, ucigând sute de mii de oameni.

Suntem o națiune care a armat forțele de ordine împotriva partidului politic oponent ca niciodată, nu am mai văzut așa ceva până acum.

Suntem o națiune care nu mai are o presă liberă și corectă, știrile false sunt tot ce primești. Suntem o națiune în care libertatea de exprimare nu mai este permisă.

Criminalitatea este răspândită ca niciodată, economia s-a prăbușit și mai mulți oameni au murit de Covid în 2021 decât în ​​2020.

Suntem o națiune care permite Iranului să construiască o armă nucleară masivă, iar Chinei să folosească trilioane și trilioane de dolari. a fost nevoie de la SUA să construiască o armată care să rivalizeze cu a noastră.

Suntem o națiune care în ultimii doi ani nu mai este respectată sau ascultată în întreaga lume. și suntem o națiune care este ostilă libertății, libertății și credinței.

Suntem o națiune a cărei economie se frământă și ale cărei rafturi nu sunt aprovizionate, ale cărei livrări nu vin și al cărei sistem de educație este clasat la capătul fiecărei liste.

Suntem o națiune care în multe privințe a devenit o glumă.

Dar în curând vom avea din nou măreția. Patrioții harnici ca tine au fost cei care au construit această țară și patrioții harnici ca tine sunt cei care ne vor salva țara.

...

Nu ne vom apleca, nu ne vom rupe, nu ne vom ceda, niciodată, vreodată.

...

Nu ne vom da înapoi niciodată, niciodată nu te vom dezamăgi. Atâta timp cât suntem încrezători și uniți, tiranii cu care ne luptăm nu au nici măcar o mică șansă. Pentru că suntem americani și americanii îngenunchează înaintea lui Dumnezeu și numai lui Dumnezeu, este timpul să începem să vorbim din nou despre măreția pentru țara noastră.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră