SUA: Un parlamentar democrat transgender este acuzat de infracțiuni de exploatare a copiilor

23 Iul 2023
SUA: Un parlamentar democrat transgender este acuzat de infracțiuni de exploatare a copiilor

Stacie Marie Laughton, în vârstă de 39 de ani, fost reprezentant al democraților, a fost acuzat ca a favorizat exploatarea sexuală a copiilor după ce prietena sa, care lucra într-o grădiniță, i-a trimis fotografii  cu copiii mici goi care se aflau în grija ei”, scrie Daily Mail

Primul parlamentar transgender (bărbat care se identifică drept femeie) ales în America a fost acuzat de infracțiuni sexuale asupra copiilor, după ce i-ar fi cerut prietenei lui, care lucra la o grădiniță, să-i trimită fotografii explicite cu copiii mici aflati în grija ei.

Fostul reprezentant al statului New Hampshire a fost arestat după ce o angajata de la grădiniță, Lindsay Groves, în vârstă de 38 de ani, a fost acuzată că a făcut fotografii explicite cu copii cu vârsta cuprinsă între trei și cinci ani în Tyngsborough, Massachusetts.

Stacie Marie Laughton, în vârstă de 39 de ani, deputat democrat, a demisionat din New Hampshire House în decembrie, după ce  fost acuzat, scrie Associated Press

Laughton fusese ales în 2012 fiind prima persoană transgender (bărbat care se identifică drept femeie) într-o legislatură a statului. Dar a demisionat înainte de a-și lua locul după ce au apărut rapoarte despre condamnările din 2008 pentru fraudă de identitate și falsificarea probelor. A candidat din nou cu succes în 2020 și a fost reales în 2022. A demisionat în decembrie după ce a fost arestat pentru acuzațiile legate de Groves.

Groves ar fi avut o relație cu Laughton, iar cei doi au discutat despre fotografiile sexuale ale copiilor în peste 10.000 de mesaje.

Documentele Departamentului de Justiție arată mai multe conversații între cei doi, care discutau despre agresarea sexuală a copiilor mici. Presupusele lor conversații au fost detaliate în întregime în documentele justitiei, dar nu pot fi reproduse. 

Fostul cuplu a împărtășit fantezii despre actele sexuale pe care doreau să le facă asupra copiilor și le-au discutat în detaliu. 

Conform documentelor, Laughton i-a spus lui Groves să atingă organele genitale ale unui copil, așa că a făcut o fotografie și i-a trimis-o pentru „gratificare sexuală”.

„Se presupune că ea a folosit momentele de baie pentru copii”, cum ar fi „schimbările de rutină a scutecului înainte de ora de somn... pentru a face mai multe fotografii ale copiilor mici într-o baie privată”.

Groves, fost angajat la Creative Minds Early Learning Center, a fost acuzată luna trecută de exploatare sexuală a copiilor și distribuire de pornografie infantilă.

Acuzația de exploatare sexuală a copiilor poate duce la o pedeapsă de până la 30 de ani de închisoare.

Departamentul de poliție din Nashua a început o investigație asupra acuzațiilor după ce a primit un informație anonimă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră