SUA: Un membru democrat al Senatului a fost demis după ce a filmat scene intime gay în sala de ședințe

17 Dec 2023
SUA: Un membru democrat al Senatului a fost demis după ce a filmat scene intime gay în sala de ședințe

Un consilier parlamentar din echipa unui senator democrat a fost concediat după publicarea unui videoclip care arată relații sexuale dintre doi bărbați în camera superioară a SUA, scrie Le Figaro

În Statele Unite ale Americii, un consilier parlamentar suspectat că a filmat un video sexual într-o sală de audieri a Senatului a fost concediat, potrivit mai multor mass-media americane . Aidan Maese-Czeropski, consilier al senatorului democrat Ben Cardin din Maryland, se confruntă cu acțiuni în justiție după ce a apărut un videoclip în care doi bărbați fac sex într-o sală de sedinte a Senatului.

Filmul, pe care Poliția Capitoliului a spus că îl „examinează”, a fost obținut și distribuit de site-ul de opinie de dreapta DailyCallerAcesta îl arată pe autorul videoclipului gol chiar pe masa unde senatorii stau pentru a interoga martorii în timpul unei audieri. Dacă fața lui este încețoșată, unele mass-media îl identifică drept atașatul parlamentar în compania senatorului democrat Ben Cardin. „Aidan Maese-Czeropski nu mai este angajat de Senatul american”, a spus sâmbătă biroul lui Ben Cardin într-o declarație laconică, adăugând că nu vrea să comenteze.

Sală simbolică

Sala din Capitoliu în care are loc videoclipul, Hart 216, este o sală de ședințe în care s-au ținut audierile Comisiei din 11 septembrie 2001, sau cea care a adunat mărturia fostului director al FBI împotriva lui Donald Trump.

Atașatul parlamentar, fără a menționa în mod explicit actiunea sa, s-a justificat duminică pe rețeaua de socializare profesională LinkedIn. „Deși unele dintre acțiunile mele din trecut au demonstrat o judecată slabă, îmi iubesc meseria și nu-mi voi lipsi niciodată de respect la locul de muncă”, a scris el. „Orice încercare de a caracteriza acțiunile mele altfel este fabricată și voi explora opțiunile legale disponibile în aceste chestiuni.”

Maese-Czeropski a fost prezentat anterior într-un anunț de campanie pentru președintele Biden scrie New York Post

„Îți mulțumesc că l-ai inclus pe fiul meu, Aidan Maese-Czeropski, în mesajul tău atent către toți cei care te-au susținut”, a spus mama angajatului într-o postare din noiembrie 2020. „A lucrat neobosit cu DNC din Virginia. Felicitări tuturor!!”

În același an, se pare că a scris pe platforma de plată Venmo: „Vreau ca Joe Biden să-mi scuipe în gură”.

Povestea lui Maese-Czeropski a fost primită cu o largă ironie publică pe retelele sociale.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră