SUA: Senatorul Mitch McConnell, 81 de ani, a "înțepenit" în timpul unei conferințe de presă

27 Iul 2023
SUA: Senatorul Mitch McConnell, 81 de ani, a "înțepenit" în timpul unei conferințe de presă

Mitch McConnell, în vârstă de 81 de ani, a fost paralizat timp de aproximativ 20 de secunde la jumătatea propoziției, în mijlocul unei conferințe de presă, scrie Le Figaro.

Liderul republicanilor din Senatul Statelor Unite, Mitch McConnell, a stârnit miercuri îngrijorarea cu privire la sănătatea sa înghețând pentru câteva secunde în mijlocul unei conferințe de presă.

Senatorul McConnell, în vârstă de 81 de ani, a tăcut în mijlocul unei propoziții, ca paralizat timp de aproximativ douăzeci de secunde, înainte ca anturajul său să-l invite să plece. Câteva minute mai târziu, alesul statului Kentucky (sud-est) a asigurat că se simte bine și și-a reluat schimbul cu presa.

Deja internat în martie trecut

Mitch McConnell, lider incontestabil al republicanilor în Senat din 2015, s-a a fost în prima linie a luptei împotriva politicilor administrației președintelui democrat Barack Obama (2009-2017), dar și pentru sprijinirea lui Donald Trump, care a ajuns la putere în ianuarie 2017. În martie, senatorul a fost internat în spital după o cădere în timpul unei cine private, care l-a lăsat cu o comoție cerebrală, o coastă ruptă și aproape șase săptămâni de concediu medical.

Alte stiri din Externe

Ultima oră