SUA: O femeie de "talie mare" cere companiilor aeriene un loc gratuit suplimentar în avion, sau chiar două sau trei locuri în funcție de dimensiunea călătorului

17 Apr 2023
SUA: O femeie de "talie mare" cere companiilor aeriene un loc gratuit suplimentar în avion, sau chiar două sau trei locuri în funcție de dimensiunea călătorului Galerie foto (2)

O influenceră de talie "mare" cu aproape 100.000 de urmăritori a cerut companiilor aeriene să se ocupe mai bine de pasagerii mai grași atunci când aceștia călătoresc, scrie NewYorkPost

Jae'lynn Chaney din Vancouver, Washington, a lansat petiția Change.org  „Demand for the FAA to Protect Plus-Sized Customers”, detaliind mai multe cereri pentru a se asigura că pasagerii mai grași pot zbura fără probleme.

Chaney a lansat petiția susținând că ea și logodnicul ei au fost supuși discriminării pe un zbor recent care a adurat aproximativ 2 ore.

Ea susține că alți pasageri au refuzat să stea lângă ei, cei doi primind „comentarii de ură” și „priviri dezaprobatoare” în timpul călătoriei.

„În calitate de călători de talie mare, partenerul meu și cu mine, din păcate, am experimentat discriminare și disconfort în timpul zborului”, a scris femeia în petiția sa.

Influencera a scris că nu este prima dată când s-a simțit discriminată în timpul zborului.

„Într-un alt zbor, am fost forțată să ocup un singur loc cu cotiere imobile care mi-au cauzat dureri și vânătăi”, a scris ea, afirmând că atunci când ea și logodnicul ei își cumpără singuri locuri suplimentare, ei sunt încă maltratați de alți pasageri și de compania aeriană. personal.

Chaney a spus că experiențele ei de zbor i-au cauzat „durere și vulnerabilitate” și că companiile aeriene au responsabilitatea de a lua în considerare persoanele de dimensiuni mai mari atunci când își rezervă zboruri și solicită FAA să intervină pentru a-și pune în aplicare cerințele.

FAA trebuie să solicite tuturor companiilor aeriene să pună în aplicare o politică clară a clientului de talie mare, care să acorde prioritate confortului și bunăstării tuturor pasagerilor. Această politică ar trebui să includă linii directoare clare cu privire la confortul pasagerilor mai mari, cum ar fi furnizarea de scaune mai mari, extensii de centură de siguranță și aranjamente alternative de scaune”, a scris Chaney în petiție.

„Toți pasagerii de talie mare ar trebui să aibă un loc gratuit suplimentar, sau chiar două sau trei locuri în funcție de dimensiunea lor, pentru a se potrivi nevoilor lor și pentru a le asigura confortul în timpul zborului”, a scris influencerul.

Pentru pasagerii de talie plus care cumpără singuri locuri suplimentare, Chaney dorește ca companiile aeriene să le ramburseze integral locurile suplimentare, spunând că acest proces ar trebui să fie „facil”

Chaney a cerut, de asemenea, companiilor aeriene să „oferă asistență suplimentară la aeroport călătorilor de talie mare, dacă este necesar, inclusiv asistență pentru scaune cu rotile și îmbarcare prioritară”, împreună cu o pregătire adecvată a angajaților pentru a gestiona „situațiile sensibile și a oferi servicii adecvate pentru clienți” pentru călătorii mai grasi.

Petiția ei solicită, de asemenea, băi de dimensiuni mai mari pentru călătorii de talie mare, spunând că avioanele ar trebui să aibă „cel puțin o toaletă accesibilă cu scaunul cu rotile”.

„Agențiile de securitate din aeroporturi ar trebui să implementeze linii directoare clare pentru controlul călătorilor de talie mare, să instruiască agenții despre cum să interacționeze respectuos cu călătorii de talie mare, să ofere cursuri de sensibilitate și să ofere echipamente de control accesibile”, a scris ea.

Chaney se etichetează pe ea însăși drept o creatoare „Plus Size Travel, Fashion & Lifestyle” și are aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram.⁣

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Jaelynn Chaney (@jaebaeproductions)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Jaelynn Chaney (@jaebaeproductions)

Alte stiri din Externe

Ultima oră