Hollywoodul în Ucraina: actorul Ben Stiller se întâlnește cu refugiați la Lviv

19 Iun 2022
Hollywoodul în Ucraina: actorul Ben Stiller se întâlnește cu refugiați la Lviv

Actorul american Ben Stiller (din filmele 'All crazy about Mary', 'Meet my parents', O night at the museum', 'Licorice pizza') a fost la Lviv unde a fost văzut plimbându-se ieri în piaţa centrală a oraşului ucrainean, la 70 km de la granița cu Polonia, lângă monumentul lui Taras Shevchenko unde a fost surprins de un videoclip pe TikTok, scrie La Repubblica citând agenția Ukrinform . 

Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați a confirmat apoi știrea pe Twitter afirmând că starul de la Hollywood a sosit la granița dintre Ucraina și Polonia în calitate de Ambasador al Bunăvoinței UNHCR pentru a se întâlni cu refugiații ucraineni.

„Ambasadorul de bunăvoință al UNHCR, Ben Stiller, se află astăzi la granița cu Ucraina pentru a întâlni familii ale căror vieți au fost sfâșiate de război și violență, pentru a împărtăși povești despre impactul uman al războiului și pentru a amplifica cererile de solidaritate”, a spus el.

Actorul a postat ulterior pe Twitter că a sosit în Polonia. „Tocmai am ajuns în Polonia, înainte de Ziua Mondială a Refugiatului, pentru a întâlni oameni ale căror vieți au fost afectate de războiul din Ucraina”, a scris el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră