Starul din „Friends” Matthew Perry a murit "accidental" din cauza consumului de ketamină

16 Dec 2023
Starul din „Friends” Matthew Perry a murit "accidental" din cauza consumului de ketamină

Alți factori ar fi contribuit și ei la moartea lui, considerată „accidentală” „înec” „boală coronariană” și efectele unui medicament utilizat pentru tratarea dependenței de opioid, scrie Le Figaro.

Moartea actorului american Matthew Perry, vedeta serialului de televiziune Friends, a fost cauzată de „efectele acute ale consumului de ketamina", a anunțat vineri, 15 decembrie, Biroul de Medicină Legală din Los Angeles. Cu toate acestea, alți factori au contribuit și la moartea lui, determinată a fi un accident, a detaliat aceeași sursă: înec, boala coronariană și efectele buprenorfinei, un medicament folosit pentru a trata dependența de opioide. Ketamina este un anestezic folosit uneori greșit în scopuri stimulative sau euforice.

„Ar trebui să fiu mort”

În vârstă de 54 de ani, Matthew Perry a fost găsit inconștient într-un jacuzzi pe 28 octombrie de către asistentul său la domiciliul său din Los Angeles. Actorul care l-a jucat pe Chandler Bing în serialul Friends se lupta de ani de zile cu dependența sa de droguri și alcool. În memoriile sale publicate anul trecut, el mărturisea că a suferit 65 de ședințe de detoxifiere ,cheltuind peste nouă milioane de dolari. De asemenea, a suferit mai multe operații chirurgicale legate de problemele sale de dependență de droguri, inclusiv o operație de șapte ore la colon în 2018, ajungând până la a spune într-o zi: „Ar trebui să fiu mort” .

În timpul unei apariții la televiziune cu puțin timp înainte de moartea sa, actorul a surprins publicul recunoscând că a suferit de anxietate severă „în fiecare noapte” în timpul filmările Prieteni. Un adevărat fenomen cultural, serialul difuzat între 1994 și 2004 și-a pus amprenta asupra unei întregi generații de telespectatori. Povestește aventurile unui grup de prieteni fericiți - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross și Chandler - din New York, aventuri punctate de relații romantice, în special dintre Monica și Chandler și saga nesfârșită dintre Rachel și Ross.

Alte stiri din Externe

Ultima oră