Un cerșetor român a lovit cu bestialitate o femeie în Salzburg: Nu mă lăsa să îmi bat nevasta!

30 Apr 2017 | scris de Istvan Deak
Un cerșetor român a lovit cu bestialitate o femeie în Salzburg: Nu mă lăsa să îmi bat nevasta!

“În dimineața zilei de 11 decembrie, în jurul orei locale 6.50, femeia s-a apropriat cu bicicleta de podul Lehener, o zonă unde înnoptează cerșetorii români”, scrie Kronen Zeitung.

A observat că un bărbat încearcă să lovească cu piciorul în burtă o femeie, care ulterior s-a dovedit a fi chiar soția acestuia. Nu a stat prea mult pe gânduri. A coborât de pe bicicletă și s-a dus să îi despartă.

O mare greșeală, fiindcă în secunda următoare s-a trezit cu un pumn în față din partea bărbatului român. A căzut imediat pe jos, dar bărbatul nu s-a oprit aici. A luat bicicleta și a aruncat-o spre ea.

Femeia a reușit să evite impactul. Atunci a observat că bărbatul luase o bâtă de 50 de centimetri și se apropria amenințător de ea. Norocul ei a fost că au apărut alți bicicliști în zonă, care l-au obligat pe cerșetor să plece.

Austriaca a alertat poliția. “Cetățeanul român de 33 de ani este cunoscut poliției și a fost reținut la o zi după comiterea agresiunii. Victima a reușit să își indentifice agresorul la secția de poliție. El respinge acuzațiile victimei, în timp ce soția lui refuză să depună mărturie. Bărbatul a ajuns în centrul de detenție din Puch-Urstein”, notează sursa citată.

Alte stiri din Externe

Ultima oră