Putin vizitează Crimeea la aniversarea anexării

18 Mar 2023
Putin vizitează Crimeea la aniversarea anexării

Președintele rus a sosit la a noua aniversare a anexării de către Rusia a peninsulei Ucrainene în 2014, scrie Le Figaro.

Președintele rus Vladimir Putin a sosit în Crimeea pe 18 martie, aniversarea a nouă ani de la anexarea acestei peninsule ucrainene de către Rusia în 2014, a anunțat televiziunea publică rusă.

Într-o călătorie surpriză la Sevastopol, portul de origine al Flotei ruse de la Marea Neagră din Crimeea, domnul Putin a vizitat o școală de arte în compania guvernatorului local, Mihail Razvojayev, potrivit imaginilor difuzate de postul de televiziune Rossia1

„O zi istorică”

Președintele nostru Vladimir Vladimirovici Putin știe să surprindă. În sensul bun al cuvântului, a scris pe Telegram  Mikhail Razvojayev. Potrivit acestuia, sâmbătă urma să fie inaugurată o școală de arte pentru copii, cu participarea liderului rus prin videoconferință.

„ Dar Vladimir Vladimirovici a venit în persoană. El însuși. Pentru că într-o zi istorică ca astăzi, el este mereu alături de Sevastopol și de oamenii săi”, a spus Mihail Razvojayev.

Alte stiri din Externe

Ultima oră