Doi români au răpit și vândut o tânără unui cetățean elvețian în Spania. Iată ce a urmat

06 Feb 2016 | scris de Istvan Deak
Doi români au răpit și vândut o tânără unui cetățean elvețian în Spania. Iată ce a urmat

O așa-zisă poveste de dragoste între doi tineri români urma să se încheie tragic pentru o tânără de nici 20 de ani. Iubitul ei a convins-o să îl urmeze în Spania, împreună cu un alt prieten de-al său.

Au ajuns într-o locuință din Cunit-Tarragona, unde locuiau un minor și un cetățean marocan. În timp ce românii s-au dus la un bar, africanul a violat-o pe tânăra româncă. Apoi a încercat să își cheme și alți prieteni.

Tânăra a povestit cele întâmplate iubitului ei și i-a cerut să fugă imediat din casă. Acesta a părut să fie de acord cu planul ei, însă odată ajunși la Madrid, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Bărbatul a sunat un cetățean din Elveția și l-a anunțat să vină să o ia pe fată și să aducă banii promiși. Practiv, au vândut-o unui proxenet din Elveția, care urma să o oblige să se prostitueze.

Conform 20min.ch, tânăra a auzit discuția și s-a iscat o ceartă. Cei doi români au bătut-o cu bestialitate, i-au furat actele și telefoanele și au amenințat-o să accepte situația.

Într-un moment de neatenție a celor doi, fata a reușit să scape și a luat-o la fugă pe străzile Madridului. A încercat să ceară ajutor trecătorilor, însă nimeni nu a băgat-o în seamă. Într-un final, unei pensionare i s-a făcut milă de ea și a dus-o la o secție de poliție din cartierul Ciudad Lineal.

După ce au ascultat acuzațiile tinerei, polițiștii au reușit să îi aresteze pe cei români și pe cetățeanul marocan. Cei patru făceau parte din același grup infracțional. Ei urmează să fie anchetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, viol, lipsire de libertate, furt și, dacă vor fi găsiți vinovați, riscă să petreacă ani grei după gratii.
Pe numele minorului român exista deja un mandat european de reţinere.

Alte stiri din Externe

Ultima oră